Fietstocht

De fietstocht op Hemelvaartsdag is voor velen een begrip! Ieder jaar weer stellen we voor u een schitterende tocht samen. Deze tocht is in totaal ongeveer 20 kilometer fietsplezier. Een tocht voor het hele gezin! De route is zeer gevarieerd en voor iedereen die kan fietsen goed te doen. Op de route staan meerdere posten, waar een leuk spel te doen is om punten te scoren!!

En tja... waar zit nou dat addertje onder het gras?

Start en finish bij zaal Brinkzicht. Na afloop nemen we de juiste route met u door met aansluitend de prijsuitreiking.

U bent van harte welkom!

Tot ziens op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei 2017!

Inschrijven: zaal Brinkzicht (café Hees)

!!! Vergeet uw ledenkaart niet !!!