VVVo Ruinen
  
IJsbaan

De ijsbaan aan de Mr Harm Smeengestraat is geopend zodra het bestuur van VVVo aangeeft dat het ijs dik genoeg is om erop te schaatsen en het bord OPEN plaatst.

Belangrijk

Wanneer de ijsbaan open is verzoeken wij alle schaatsliefhebbers en belangstellenden eventuele vermeldingen op borden en instructies van V.V.Vo bestuursleden, aan of in de nabijheid van de ijsbaan op te volgen.  Is het hek op slot? Dan verzoeken wij u de ijsvloer niet te betreden. Dit voor de algemene veiligheid.De ijsbaan niet geopend en toch betreden? In de eerste plaats werkt dit op termijn in het nadeel van de gewenste ijskwaliteit.

Ten tweede brengt u uwzelf in gevaar en bestaat de mogelijkheid dat kinderen uw gedrag zullen volgen.

Verantwoordelijkheid

Ondanks de maximale inspanningen van de bestuursleden van V.V.Vo. Ruinen willen wij u erop wijzen dat uzelf verantwoordelijk bent voor uw eigen veiligheid en die van uw kinderen. Gebruik van de ijsbaan en deelname aan wedstrijden hierop is altijd op eigen risico! Voorkom onveilige situaties voor schaatsers en bezoekers.

Voor schade, ongeval en/of letsel op of in de nabijheid van de ijsbaan is V.V.Vo. Ruinen nimmer aansprakelijk.

 

 

Twitter - @VVVoRuinen
Minimaliseren
Laatste nieuws
Minimaliseren

Het bestuur van VVVo Ruinen is overgegaan op automatische incasso voor het innen van het lidmaatschapsgeld. Wilt u lid worden van onze vereniging en de organisatie van onze festiviteiten steunen, dan kunt u het machtigingsformulier hieronder downlaoden

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze ledenadministratie via ledenadministratie@vvvoruinen.nlFestiviteitenagenda
Minimaliseren

Palmpasen                         

Paasvuur                            

Koningsdag                        

Fietstocht Hemelvaartsdag 

Runerfeest                          

IJsbaan                               bij vorst  Contact
Minimaliseren
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met een van de bestuursleden. Kijk op de bestuurspagina voor de juiste e-mailadressen.
  
Facebook
  
Lid worden?

De VVVo kan niet zonder leden. Nog geen lid en wil je graag lid worden? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@vvvoruinen.nl.Lidmaatschapskosten:

Persoon (18 jaar en ouder) €   7,00
Gezin € 12,50


Let op:

Elk kind, dat de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt, valt het jaar daar opvolgend buiten het gezinsabonnement. Hij/zij dient dan per januari zelf lid te worden.


 

  
Links
Alex Slomp Fotografie
www.slomp.eul

Martin Gritter Fotos
https://picasaweb.google.com/runenowonline

Crescendo Ruinen
www.crescendoruinen.nl

Gert Nijstad Impresario
www.gertnijstadimpresario.nl

Bamos - Laat internet werken
www.bamos.nl

Bamos - Laat internet werken    |   Inloggen