Rommelmarkt

Speciaal voor de kinderen organiseren we weer een rommelmarkt op 27 april. In verband met de slechte weersvoorspelling heeft het VVVo besloten de rommelmarkt ook dit jaar te verplaatsen naar de achterzaal van Café Hees 'Brinkzicht'. Vanaf 9.00 uur is er gelegenheid om je plekje in te richten voor de verkoop. Kom op tijd, want vol = vol!!

We bekijken donderdagmorgen nog of het eiergooien voor de basisschooljeugd 's morgens door kan gaan. Kijk voor informatie hierover op onze facebook-pagina.

Deelname

Voor alle kinderen is deelname geheel gratis. Bezoekers zijn welkom! U komt toch ook?

Eiergooien wordt Spijkerbroekhangen!!

We hoopten dit jaar weer het Open Runer Kampioenschap Eiergooien te organiseren. Helaas is de weersvoorspelling voor donderdag niet erg positief. Daarom heeft het VVVo besloten ook dit jaar weer te gaan 'Spijkerbroekhangen' in de achterzaal bij Café Hees. Oók voor de jeugd van de middelbare school tot en met 15 jaar. Inschrijven vanaf 13.30 uur, we starten om 14.00 uur.  Daarna is het de beurt aan 16 jaar en ouder om Mark van Achteren en Marinda Koster te verslaan!!

Na het Spijkerbroekhangen is er live muziek met

Ziezeau

Gezellig!! In de achterzaal bij Hees!!

Uitslagen eiergooien 2015