IJsbaan

De ijsbaan aan de Mr Harm Smeengestraat is geopend zodra het bestuur van VVVo aangeeft dat het ijs dik genoeg is om erop te schaatsen en het bord OPEN plaatst.

Belangrijk

Wanneer de ijsbaan open is verzoeken wij alle schaatsliefhebbers en belangstellenden eventuele vermeldingen op borden en instructies van V.V.Vo bestuursleden, aan of in de nabijheid van de ijsbaan op te volgen. Is het hek op slot? Dan verzoeken wij u de ijsvloer niet te betreden. Dit voor de algemene veiligheid.

De ijsbaan niet geopend en toch betreden? In de eerste plaats werkt dit op termijn in het nadeel van de gewenste ijskwaliteit.

Ten tweede brengt u uwzelf in gevaar en bestaat de mogelijkheid dat kinderen uw gedrag zullen volgen.

Verantwoordelijkheid

Ondanks de maximale inspanningen van de bestuursleden van V.V.Vo. Ruinen willen wij u erop wijzen dat uzelf verantwoordelijk bent voor uw eigen veiligheid en die van uw kinderen. Gebruik van de ijsbaan en deelname aan wedstrijden hierop is altijd op eigen risico! Voorkom onveilige situaties voor schaatsers en bezoekers.

Voor schade, ongeval en/of letsel op of in de nabijheid van de ijsbaan is V.V.Vo. Ruinen nimmer aansprakelijk.

Lidmaatschapskosten

Persoon (18 jaar e.o.) € 7,00

Volg jij ons al op Facebook?

Vragen?

Vragen en/of opmerkingen horen wij natuurlijk graag!