Runerfeest

Alternatief Runerfeest 2020

Omdat evenementen tot 1 september verboden zijn vanwege COVID-19 kan het Runerfeest in zijn oorspronkelijke vorm niet door gaan. Helemaal niks is ook niks, dus daarom organiseren we een aantal alternatieve activiteiten in het Runerfeest-weekend. Hierbij houden we rekening met de geldende richtlijnen.

 

Activiteiten Runerfeest 2020:

  • Tot een week voor het Runerfeest: Vind je playbacken leuk, maar durf je niet op dat grote podium in de feesttent te staan? Doe dan dit jaar mee! Film je playback-act en stuur deze tot een week van tevoren naar ons toe. Er komt een “keuzemenu” van 3 nummers voor kinderen en 3 voor volwassenen. Een compilatie van de filmpjes zenden we op zondagmiddag/avond tijdens de barbecue uit.
  • Hele week: tuin versieren, met als thema “Als er maar een lichtje op schijnt”
  • Vrijdagavond 28 augustus: keuring versierde tuinen. De prijsuitreiking voor de versierde tuinen is zaterdagavond live tijdens de bingo.
  • Zaterdag 29 augustus: online BINGO. ’s Middags om 15.30 uur begint de kinderbingo (basisschoolleerlingen) en ’s avonds vanaf 20.00 uur een bingo voor de oudere jeugd en volwassenen.
  • Zondagmiddag 30 augustus: live barbecue workshop van een professional. Doe vanuit je eigen achtertuin mee aan deze online workshop!

 


Runerfeest 2021: donderdag 26 t/m zondag 29 augustus

We proberen het oorspronkelijke programma met bands van 2020 door te schuiven naar 2021.

 

Lid worden?

Lidmaatschapskosten

Persoon (18 jaar e.o.) € 7,00
Gezin € 12,50

Meer informatie

Social Media

Volg jij ons al op Facebook?

Vragen?

Vragen en/of opmerkingen horen wij natuurlijk graag!
Contactformulier